четвртак, 20. август 2015.

Novo u avgustu :)

Zdravo, devojke!

U danasnjem postu zelim da vam pokazem neke nove proizvode koje sam kupila i dobila u prethodne 2-3 nedelje.
Nesto od toga ste vec mogle da vidite ili na mojoj Facebook strani ili ovde na blogu.

Evo prvo nekih stvarcica koje sam, sve sem Bioten kreme, kupila u Lilly-ju:


Tu su nezamenljive Lycia trake za depilaciju za osetljivu kozu. Kostale su 439 din.
Eveline 8 u 1 koji planiram da pocnem da koristim za jedno 10tak dana, kad mi potpuno izrastu nokti. 
Na mojoj facebook strani mogli ste videti kako su moji nokti izgledali pre otprilike mesec - mesec i po dana, kada sam skinula gel. Sada su vec skoro potpuno izrasli, ali posto na uputstvu za koriscenje Eveline 8 u 1 pise da se ne stavlja na ostecene nokte sa kojih je tek skinut gel, iako je proslo vec vise od mesec dana, ja planiram da pocnem sa koriscenje tek kad svi nokti potpuno izrastu. Dobra stvar je sto moji nokti rastu relativno brzo. :) Kostao je 279 din.

Nivea soft, 300ml, krema koju ja uvek imam i koristim je i za lice i za ruke i za telo po potrebi...
Recimo, nekad mi svaka druga krema za lice bude preteska, a kako imam suvu kozu i nesto moram da mazem, ja koristim ovu kremu. Odgovara mi, lagana je. Miris je klasican Nivein - prijatan. 
Ovog puta kupila sam je zbog nagradne igre, jer vec imam jednu kutiju koja je otvorena, ali kako bih svakako kupila novu, zasto da ne iskoristim sad i bar ucestvujem u nagradnoj igri...:) Potrebno je da kupite Nivea proizvod u vrednosti od 500 din, sacuvate fiskalni racun i ucestvujete preko njihove facebook strane, a nagrada ima mnogo i nisu male. :) Cena je 545 din.

Aurin Color Off, uljani skidac laka za nokte bez acetona, 50ml sa uljem badema. Ovo je vec druga bocica, pa mislim da mi je bilo isplatljivije da uzmem onu vecu, ali dobro. Ja sam zadovoljna, ne isusuje mi nokte. Kostao je 119 din.

Essence Come to Town Lametta Topper - 01 The Most Wonderful Tree sam uzela tek onako, ali sam ga isprobala i svidja mi se. Trenutno ga imam na noktima. Kao bazni lak sam koristila ljubicasti Sixteen lak u broju 461 i moram da kazem da mi se bas svidja kombinacija. Cena Essence Lametta Toppera je bila 129 din.

Bioten SOS krema za veoma suvu kozu ruku, 100% prirodna, sa arganovim uljem i 5% uree. Ne sadrzi ni paraben, ni parafin. Nije previse masna, ali cu je verovatno ostaviti za hladnije vreme. Divno mirise. Cena je bila nesto oko,cini mi se, 145din.

I nesto sto nije na slici, jer sam kupila danas, a ovo ostalo slikala ranije - Eveline miniMAX quick dry and long lasting lak za nokte u broju 927 - neka bez/rozikasta nijansica. Uzela sam ga u apoteci i kostao je, cini mi se, 96 dinara.

Zatim dva divna Dermix proizvoda koje sam osvojila na blogu Sreca je zdravlje
u velikoj blogorodjendanskoj nagradnoj igri.
Bila sam presrecna kad sam videla da sam jedan od dobitnika i ovom prilikom zelim jos jednom da se zahvalim Tijani - jednoj divnoj osobi, ciji blog  i facebook stranu redovno pratim. :)



Ja sam sovojila: Dermix mleko za negu tela  i sapun sa kozjim mlekom za lice i telo.
Nisam ih jos uvek isprobala, jer trenutno koristim neke druge proizvode, ali jedva cekam, a svoje utiske cu, naravno, podeliti sa vama na blogu.
Proizvodi ne sadrze paraben. Miris mleka za telo mi se mnogo svidja, podseca me na slag. :)
U Dermix online shop-u , cena mleka za telo je 967,50 din i pise da je na snizenju 25%, dostava je besplatna, dok je cena sapuna 242 din, a za besplatnu dostavu treba da se naruce minimum dva sapuna.

Zatim tu je Purity Box za avgust, o njemu sam detaljnije pisala vec u ovom postu. Mislim da je zadnji dan za porucivanje kutije za avgust bio danas, ali mozda i gresim. Purity Boz kosta 1400 din.
Ja sam svojom kutijom veoma zadovoljna. :)


Da li koristite neke od ovih proizvoda?

6 коментара:

  1. Koristila sam Nivea kremu, Lycia trake i Eveline 8 u 1 i sve mi je odgovaralo :) Dermix proizvode nisam koristila ali bih volela :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se nadam da ce mi Eveline 8 u 1 oporaviti nokte. :) Za Dermix i ja sam bila bas srecna kad sam osvojila. :)

      Hvala na komentaru, Ksenija. :)

      Избриши
  2. Divno si se ponovila, bioten kremica je super, Nivea soft najbolji drug 20 godina već mislim :). Drago mi je da ti se dopada Dermix paketić i da će te očarati bar pola kao mene <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Tijana! :) Slazem se za Niveu i ja je bas odavno koristim. Jako mi se svidja Dermix paketic, za par dana bi konacno trebalo da isporbam mleko za telo. :)

      Hvala na komentaru! :)

      Избриши
  3. Lyciu sam i ja koristila, ali bolje mi se Veet pokazao

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam ja i Veet, Velena trake takodje, ali meni Lycia ipak najvise odgovara, ali uzimam iskljucivo ove za osetljivu kozu. :) Mada mi vise odgovara depilacija vrucim voskom, iskreno, ali to mogu za sad samo u kozmetickom salonu, a to mi je preskupo...:(

      Hvala na komentaru, Marina! :)

      Избриши