петак, 1. мај 2015.

All That Glitter...Think Pink and April Giveaway Winner

Zdravo svima! 
Obozavam da lakiram nokte na nogama i to radim otprilike jednom mesecno. 
Mozda ste videli moj prvi post na blogu u kom sam vam pokazala kako su mi nokti na nogama izgledali u martu i lakovi koje sam koristila. Nisam mogla da se odlucim za jedan, pa sam koristila pet razlicitih i mnogo mi se svideo krajnji rezultat, veselo, prolecno!
Ovog puta odlucila sam se za jedan lak i to Aurin Extra Long Lasting lak za nokte, 64 Pink Weekend; 6 ml, kostao je u Lilly-ju 165 din.

Hello everyone!
I love to put Nail polish on my toe nails and I do it about once a month.
You might have seen the first post on my blog in which I showed what my toe nails looked like in March and which Nail polishes I used. I couldn't decide on one, so I used five different Nail polishes and I loved the effect, cheerful, springy!
This time I used one Nail polish, Aura Extra Long Lasting Nail polish, 64 Pink Weekend, 6ml and it costed about 1,5 euros in Lilly.

 Boja je jako lepa pink, ja sam ga nanela u dva sloja. Ovi lakovi su stvarno dobri i bas dugo traju. S obzirom na to da uglavnom lakiram nokte na nogama, ne mogu da kazem koliko dugo bi trajao na rukama, ali meni traje skoro citavih mesec dana. Moram da napomenem da radim i jogu skoro svaki dan, a joga se radi bosih nogu, medjutim, ovaj lak mi ne mrdne, ne pocne da se krza na vrhovima.

The colour is really nice pink, I put it in two layers. These Nail polishes are really good and they last very long. Since I usually put Nail polish on my toe nails, I can't say how long it would last on hands, , but for me it lasts almost a whole month. I must say that I do yoga almost every day and  yoga is performed barefoot, but this nail polish doesn't move, it doesn't start peeling from the top.


Takodje sam koristila i
AURA - The Strong Hardener Base Coat  i AURA Jelly Top Coat.
Za bazu cemo videti kako nokti izgledaju kad budem skinula lak.
Top Coat se brzo susi i bitno je naneti ga u jednom sloju, dok se lak ne osusi potpuno. Svidja mi se, jer nokti bas deluju kao da imam gel na njima, a evo vec dve nedelje od kad sam stavil ovaj lak, on nije ni mrdnuo. Videcemo da li ce izdrzati punih mesec dana, za sad dobro izgleda.

I also used 
AURA - The Strong Hardener Base Coat  and AURA Jelly Top Coat.
For the base we will see what nails look like when I remove nail polish.
The top coat dries quickly and it's important to put only one layer of it before the nail polish has dried completely. I like it, because nails look as if I had gel on them and  for two weeks now, it hasn't moved.
We'll see if it lasts the whole month, but for now it looks good.


I za kraj, aprilsko darivanje zavrsilo se sinoc u ponoc i izvukla sam pobednika. :)
Umesto Random Org., koji uglavnom koristim, odlucila sam da izvlacim papiric. Napisala sam imena svih ucesnika na papire i to onoliko puta, koliko je ko ucestvovao.

And finally, April giveaway ended last night at midnight and I chose the winner. :)
Instead of Random Org., which I normally use, I've decided to do a draw. I wrote all the names on pieces of paper, as many times as everyone had participated.

Savila sam, stavila papirice u korpicu i izvukla jedan....
I folded the papers and put them in a basket, then I selected one...


Pobednik aprilskog darivanja je...
The winner of the April Giveaway is...
....


Tamara, cestitam! Napisi mi adresu na ovaj email, pa da ti sto pre posaljem pokloncic koji si osvojila! :)
Hvala svima! Novi giveaway bice postavljen u ponedeljak!! 


Tamara, congratulations! Write me your address on this email, so that I can send your gift as soon as possible! :)

Thanks everyone! The new giveaway will be posted on Monday!!

2 коментара:

  1. Aaaaaaa wow! Hvalaa! Nisam imala aktivnu konekciju ovih dana, tek sad videh da si mene izvukla! Divno! :)
    Saljem mejl cim se snadjem odavde :)

    ОдговориИзбриши
  2. Blog je izvrstan, puno dobrih saveta i informacija taman kolko treba. Sve pohvale.
    Ja sam na pocetku blogovanja, bavicu se raznim temama, od sminkanja, raznih tutorijala na youtubu o kombinacijama odece, pravljenju zanimjive odece, pravljenja frizura,, "kako da..." uradite i napravite nesto kod kuce a da ne morate da potrosite ni dinar, putovanja, gde kupiti za manje novca... Svasta nesto interesantno. Ukoliko zelite da budete u toku onoga sto vam spremam, PRATITE MEEEE NA http://endicores88.blogspot.com/ :-*** <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши