понедељак, 6. јул 2015.

Lumene Bright Now Blur - Line & Pore Minimizer My Impressions /Moji utisci

Zdravo, devojke! 

Danas cu vam preneti svoje utiske o Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer - prajmeru koji ja koristim. Sadrzi arkticku mocvarnu jagodu (cloudberry), koja je bogata antioksidantima i stiti kozu od prevremenog starenja. Smanjuje vidljivost pora i linija na licu, cineci ga besprekorno glatkim.
Ne sadrzi ulje.

Prvo sam testirala uzorak nekoliko dana pocetkom maja, a onda sam kasnije resila da kupim i ceo proizvod.
Lumene kozmetika nije dostupna ovde, ali moze da se poruci online.

Hi girls!

Today I will share with you my impressions about Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer - primer which I use. It contains arctic cloudberry, which is rich in antioxidants and it protects skin from aging.
It lessens visibility of pores and lines on the face, making it instantly really smooth.
Oil free.

First I tested a sample for a few days at the beginning of May and then later I decided to buy the whole product.
Lumene isn't available here, but you can buy it online.


Imam suvu kozu i ne bas prosirene pore. Ovo su moja iskustva sa  Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer - om.
Proizvodi koji odgovaraju meni, ne znaci nuzno a ce odgovarati i vama. 
 
Prvi dan tokom koriscenja uzorka ovog proizvoda, nanela sam ga na lice desetak minuta posto sam nanela kremu koju inace koristim.
Ono sto sam istog trenutka primetila to je da mi je lice postalo neverovatno glatko, nijedne neravnine.

Taj prvi dan sam odlucila da ne stavljam nikakav puder preko, da bih videla kako mi lice reaguje na sam prajmer.
Plasila sam se da ne pocne da se guli, jer kad sam ga razmazala izmedju prstiju da osetim teksturu, jeste se gulio, ali se to na licu ne desava. 
Ne guli se sa lica cak ni posle celog dana. Izuzetno je postojan.
Dolazi u plasticnoj tubi od 30 ml i kosta 15 evra.

I have dry, sensitive skin and not very big pores. These are my experiences with  Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer.
Products that suits me, doesn't necessarily mean that will suit you. 
 
First day of using this product, I applied it on my face 10 minutes after applying a cream which I normally use. 
What I instantly noticed is that the skin on my face became really very smooth.
That first day I decided to not put any powder, to see how my face reacts on this primer. 

I was afraid that the primer would start peeling, because when I put it inbetween my fingers to check the texture it did peel a little, but that doesn't happen on the face. 
It doesn't peel from the face even after a whole day. It's really long lasting.
It comes in a plastic tube that contains 30 ml of the product. It costs 15 euros.


Druga stvar koja mi je bila bitna je ta sto nije tezak za moje lice, nemam utisak kao da sam stavila neku masku, naprotiv, imam utisak kao da sam stavila neku laganu kremu.
Boja mu je bela, sa primesama blago, blago rozikaste. 

Another very important thing to me is that it's not heavy on my face, it doesn't give this feeling of having a mask on your face, the contrary, it feels as if you have put a light cream on your face. 
 The colour is white with a tiny bit of very pale rose.

 
Sledeci dan i narednih nekoliko puta koristila sam podlogu preko (Lumene Nude Perfection Fluid Foundation - takodje tesetr koji sam zelela da isprobam) i mogu da kazem da sam je lakse, ravnomerno nanela i da je prajmer produzio trajnost cele sminke na licu svaki put.

Tih dana su takodje bile neke vrucine i bas 6. maja po povratku sa Slave, kasno popodne, pogledala sam se u ogledalo ocekujuci da vidim nista od sminke, medjutim, jako sam se prijatno iznenadila kad sam videla da je sve, puder, rumenilo..na svom mestu. I da mi lice deluje nekako sveze, kao da sam se tek nasminkala.  Lice mi se nije sijalo, samo nos malo (za sta krivim puder) vec je bilo lepo matirano.

To je bilo dovoljno razloga da pozelim da kupim ovaj proizvod.
S obzirom na to da se ne sminkam svaki dan, verujem da ce dugo da mi traje.

The next day and a few times after that I used a foundation over it (Lumene Nude Perfection Fluid Foundation - a tester which I also wated to try) and I must say that it was so easy to apply it evenly and thanks to the primer,  the makeup on my face did last longer every time

It was very hot during those days too, and on the May 6th, after coming back from ''Slava'', in the late afternoon, I looked in the mirror expecting to see no makeup left on my face, but I was very positively surprised when I noticed that everything powder, blush... was on it's place. 
And that my face looked kind of fresh, as if I had just put makeup on it.
There was no shine (except on my nose a little for which I blame the powder), my face was nicely matte.

That was enough reasons for me to wish to buy this product. 
And since I don't put makeup every day, I'm sure it will also last long. 

Na slici ispod mozete videti sastav.
In the picture bellow you can see the ingredients:


Kao sto sam vec pomenula, ja inace nemam mnogo vidljive pore ili linije, imam jedan manji oziljak (od boginja), tako da ne znam koliko bi dobar ovaj pore minimizer (prajmer) bio dobar za one koji bas imaju vidljive prosirene pore, pretpostavljam da bi, ali ja mogu da govorim samo o svom iskustvu.
Like I already said,  I don't have big pores or lines on my face, just one tiny scar, so I don't know how good would this pore minimizer be for those who have very big pores, I guess it would be good, but I can talk only about my own experience.

Koji vi prajmer koristite i kako ste zadovoljne istim?
Da li ste probale nesto od Lumene kozmetike?

Which primer do you use and are you satisfied with it?
Have you tried any of the Lumene products?

6 коментара:

  1. Uvek me zainteresuju proizvodi za vizuelno smanjenje pora. Bilo bi super da uključiš pre i posle slike kada radiš ovakve postove kako bi se zaista videla razlika :D

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na predlogu i komentaru, Ilona! :)

    Pokusacu, sigurno. :) Malo mi je teze da slikam samu sebe, ali videcu da veceras slikam, pa cu ubaciti slike u post. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja nikad nisam koristila prajmer a do nedavno nisam znala ni čemu služi :). Inače mi je danas stigao moj poklon pa sam dobila priliku da probam nešto od Lumene i hvala ti na tome :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se ne sminkam cesto, a ovo je prvi prajmer koji sam koristila. :)
      Nema na cemu, hvala tebi, Tijana i hvala na komentaru! :)

      Избриши
  4. Jel može link do sajta gde kupuješ Lumene kozmetiku? Stvarno je predobra!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni suprug kupuje u Finskoj, a i ja sam par puta kupovala tamo, direktno iz njihove prodavnice, ali sam malo gledala po internetu, Lumene kozmetika moze da se kupi u Bugarskoj, Ceskoj, Crna Gora nije navedena, ali pouzdano znam da se prodavala i tamo.
      Moze da se poruci sa Ebay-a evo ovde http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlumene.TRS0&_nkw=lumene&_sacat=0 i ono sto je dobro to je sto moze da se poruci bas iz Bugarske, pa pretpostavljam da i postarina nije tako visoka, cak nesto pise i ''free p&p'' na nekim proizvodima. Evo ovde su bas oni Raspberry Miracle Lip Sorbet-i koje ja imam. :) Ja imam u brojevima 12, 13 I 14. http://www.ebay.co.uk/itm/LUMENE-Lip-Gloss-Pen-RASPBERRY-MIRACLE-LIP-SORBET-Lip-Liner-Color-and-Gloss-/221495561972?var=&hash=item33922a0ef4:m:m7BvQUhvfOoTjnREc0UpFlQ
      Ovo je link do prodavnice na ebay-u osobe koja prodaje dosta Lumene proizvoda, a iz Bugarske je http://stores.ebay.co.uk/ColorDeMaya?_trksid=p2047675.l2563
      Evo, jos pre dve godina su pricali o Lumene kozmetici na ovom forumu, gde pise da je dostupna u Crnoj gori u CM http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=166693.0

      Избриши