субота, 8. август 2015.

Julski noviteti / New In July

Zdravo, devojke! 
Ovaj post posvecen je stvarcicama koje sam kupila ili dobila u toku jula. Mozda je trebalo da objavim post ranije, jer se par stvarcica naslo u mesecnim favoritima, ali nema veze.

Hello girls!
This post is dedicated to all the new things I bought and got during July. :)

 Negde pocetkom meseca iskoristila sam VICHY promociju u apoteci Srbotrade i kupila VICHY PURETÉ THERMALE - penu za ciscenje osetljive koze lica. Pakovanje sadrzi 150ml i kosta 1428 din, ali ja sam ovu penu kupila za vreme promocije od 22%.
Naravno, naslo se tu i raznih uzoraka, VICHY PURETÉ THERMALE 3 u 1, takodje za osetljivu kozu. Oba proizvoda su bez parabena.
Sto se pene tice, moram da kazem da ima divan, opustajuci miris, svidja mi se, ali ja imam suvu kozu, pa mi malo, ali vrlo malo zateze posle umivanja.
Bilo je tu jos uzoraka Vichy IDEALIA krema za normalnu i kombinovanu kozu, IDEALIA YEUX / EYES -za podrucje oko ociju, VICHY TEINT IDEAL Illuminating foundation u broju 15, koji bi trebalo da mi odgovara, jer imam svetao ten i radujem se sto cu ga isprobati. :) i nekoliko uzoraka VICHY DERCOS sampona.

At the beginning of July I used some Vichy promotion and bought VICHY PURETÉ THERMALE
cleansing foam for sensitive skin
and I got a lot of samples: 

2 VICHY PURETÉ THERMALE 3 u 1,also for sensitive skin.Vichy IDEALIA, IDEALIA YEUX / EYES VICHY TEINT IDEAL Illuminating foundation in number 15, and a few samples of VICHY DERCOS shampoos.

 

Zatim sam kupila NIVEA Sun protect and refresh sprej, SPF 50. Jedini razlog zasto sam uzela bas ovaj sprej je taj sto je bio na akciji u Lilly-ju. Moj prvi izbor bio bi Nivea sensitive, ili neki drugi, mozda Eucerin i htela sam da bude sa zastitnim faktorom 30, jer mi je trebalo nesto sto bih mogla da koristim svakodnevno, kod kuce, kad kremen do grada i sl, a ne za plazu, ali na kraju uzeh ovaj. Dobar je, lako se nanosi, bezbojan je i ne moram da brinem da li ce ostati tragova na odeci, sto mi je bilo bitno, ne ostavlja kozu masnom, koza ga brzo upija, a za sad, rekla bih i da je zastita dobra. Cini mi se da je bio nesto oko 900 din ili malo vise, ali sigurno ispod 1000.
Nivea rollon Pearl & Beauty, vec sam ga koristila i ranije, ali sam i dalje u potrazi za dobrim i efikasnim prirodnim dezodoransom.

Then I bought Nivea Sun Protect and Refresh transparent spray, SPF 50, non-greasy. It absorbs quickly and it's good, as it leaves no marks on the clothes if used outside the beach.
I also bought Nive Pearl & Beauty rollon and I'm still looking for good and efficient natural deodorants.

Na sajtu http://www.feelunique.com/sam narucila ovaj NUXE travel set, prosto nisam mogla da odolim. Imala sam coupon code od 15% i uz besplatnu postarinu kostao je oko 15 evra.

On http://www.feelunique.com/ I ordered this NUXE travel set.
I had a coupn code for 15% off and with free postage it costed about 15 euros.

 

Evo sta sve sadrzi ovaj set:
1. NUXE micelarna vodica 35ml (ranije sam isprobala uzorak tonika i mnogo mi se svideo)
2.Nuxellence Jeunesse anti - age fluid 15ml
3. Huile Prodigieuse  - carobno suvo ulje 10ml (ulje imam i bas ga volim;detaljnije, moje utiske o ovom ulju mozete procitati u ovom postu)
4.Crème Fraîche® de Beauté - krema za lice za osetljivu kozu 15 ml
5.NUXE body fondant gel za tusiranje 30ml

Here is what the set contains:
1. NUXE micellaire cleansing water - 35ml
2.Nuxellence Jeunesse anti - age fluid 15ml
3. Huile Prodigieuse  - oil for body, face and hair 10ml (my impressions about this oil you can read in this post)
4.Crème Fraîche® de Beauté -moisturizer for sensitive skin 15 ml
5.NUXE body fondant shower gel 30ml


 

Jedno vrelog julskog dana, obradovao me je postar donevsi mi poklon koji sam osvojila na facebook strani Lolin svet. 
Dobila sam divne stvarcice, uglavnom Balea: Divnu kremu od maline koja se nasla i u ovomesecnim favoritma, post mozete pogledati ovde.
Zatim jos jedna Balea cvetna krema koja ima prelep miris, kristali za kupku za stopala sa uljem mente i ekstraktom crvene pomorandze. Vec sam ih koristila par puta, odlicni su. Zatim Sundance maske za lice i Amika ulje za kosu.
Hvala jos jednom @Lolin svet.  :)

On one hot July day, the postman brought me the gift I won at Lolin svet. 
Mostly Balea products:
Beautiful Raspberry cream, which was listed in my July favourites post here.
Then another Balea flowery cream, Balea foot bath crystals with mint oil and red orange extract.
Sundance face masks and Amika oil for hair. 


Zatim jos jedna porudzbina na http://www.feelunique.com/,  i ponovo NUXE. Ovog puta iskoristila sam coupon code od 20% i narucila jedan proizvod iz NUXE Sun kolekcije, jer se uz porucen bilo koji proizvod iz te kolekcije dobijao kao poklon peskir za plazu. Peskir je stvarno prelep, sa slikom devojke kao sa bocice carobnog suvog ulja i tekstom: ''I am prodigious'', jedina mana je to sto je peskir jako tanak i radjen u Kini.
Iz Sun kolekcije ja sam se odlucila za losion posle suncanja ''Refreshing After - Sun Lotion for face and body''.  Pakovanje sadrzi 200ml. I to me je kostalo oko 15 evra, a postarina je bila besplatna.
Njega planiram da ponesem na more krajem meseca. :)
I used another coupon code, this time 20% off to order again at  http://www.feelunique.com/ and again I ordered NUXE. This time from the Sun collection, I ordered 'Refreshing After - Sun Lotion for face and body'', 200ml and it costed about 15 euros. I got NUXE towell for free with that. It's only a little thin and made in China, but it's beach towell. The text on it says 'I am prodigious''.

Inace, jos uvek mogu da predlozim prijateljicu koja bi dobila vaucer za 15% popusta prilikom prve porudzbine na feelunique  pa ako je neko zainteresovan neka mi napise u komentaru, da se dogovorimo. Meni ce trebati samo ime i email adresa. :)
Bitno mi je da neko koga predlozim zaista naruci, jer onda i ja dobijam popust prilikom sledece porudzbine, cak 5£ (taj popust inace vazi za sve koji se uclane, poruce bar jednom i predloze nekog). Inace ko ne zna u pitanju je Velika Britanija, a postarina im je besplatna ako se naruci za 10£. Carina se naknadno ne placa.

If anyone would like to geta  15% voucher code during their first order at feelunique, let me know in the comment, as I can suggest a friend. The postage is free worldwide if you order for at least  10£.

Krajem jula stigao mi je i moj prvi Purity Box. Dugo sam vecala da li da ga narucim i moram priznati da sam najvise zbog torbe - Ceger Skrabac, narucila ovaj box. Nisam se pokajala. 
Planiram da napisem zaseban post o julskom Purity Boxu,mojim prvim utiscima i detaljnije o proizvodima, ali kako mi je juce vec stigao i avgustovski post, bice to post o oba boxa, bar cu moci i da ih uporedim. :)

I ordered my first Purity Box in July and I will write separate post about it and the August box which arrived yesterday.

Evo sta se sve naslo u julskom box-u:
1.Nikel hidratantna krema SPF 30 -tester br.1 - 15ml
2.Biomedis uljni losion za suncanje SPF30- tester br.2 - 30ml
3.Nikel odstranjivac sminke oko ociju sa ruzom - full size proizvod - 100ml
4. Ceger Skrabac & Purity Box
5. poklon tester Nikel  - Blagi piling sa maslinom -15ml

This is what the July box contained:
1.Nikel hydrating cream SPF 30 -tester nr.1 - 15ml
2.Biomedis oil Sun lotion SPF30 -tester nr.2 - 30ml
3.Nikel eye makeup remover with rose  - full size product- 100ml
4. Ceger Skrabac & Purity Box - a bag
5. gift tester Nikel  - peeling with olive -15ml

I na kraju, dve Musoove knjige: ''Samo budi ovde'', a odgledala sam i film koji me je bas razocarao, dok ''Ostani kraj mene'' upravo citam.
And finally two Musso books, ''Afterwards'' and I watched the movie too, the movie was disappointing. Then also ''Will you be there'', which I'm reading now.

Ono sto sam zaboravila da slikam, a takodje sam kupila u julu su: Aurin skidac laka za nokte, Lycia Sensitive i Velnea trake za depilaciju.

What I forgot to take a photo of are: Aura nail polish remover, Lycia Sensitive and Velnea waxing strips.

Kako vam se cine moji noviteti? Da li ste koristile neke od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci?

Have you been using any of these products and what are your impressions?

12 коментара:

  1. OStani kraj mene je super knjiga! Iiii svidjaju mi se noviteti :) :*

    ОдговориИзбриши
  2. Nivea Pearl mi se super pokazala baš je nežna prema koži, ali ako tražiš savršen ja ti od sca preporučujem Burra roll on, uskoro ću pisati o njemu obara sa nogu . Ove baleice sam sve probala i nemam zamerke,Na Nuxe kompletiću mi ostale oči, Musoa volim i ja jako ali prednost dajem Šeldonu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na preporuci, Tijana, bas sam citala o Burra roll on-u na jednom blogu i stvarno mi zvuci da je bas dobar. Jedva cekam i tvoju recenziju, pa da onda pokusam da ga nabavim. :)
      Ja sam od Seldona procitala, cini mi se, tri knjige: Druga strana ponoci, Ponocne uspomene i Pesak vremena, ali davno, tako da se ne secam uopste o cemu se radi u knjigama, ni kako on pise, ali ne bi bilo lose da procitam jos neku. :)

      Избриши
    2. Pročitaj Ako dočekam sutra ili andjeo tame 😊 i nabavi burru obavezno 😊

      Избриши
    3. Za prvu sam cula, a cini mi se da je bio i film ili serija...Da znas da cu morati. :)

      Избриши
  3. Nuxe set je super za nekog ko želi probati više proizvoda, a ne želi odmah platiti punu cijenu. Još kad je na nekom sniženju, onda se dobro prođe :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super su noviteti, volela bih da cujem uskoro nesto o nuxe setu, pogotovo o suvom ulju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Marina! Pisacu, naravno, jos uvek nisam nista iz seta isprobala, sem ulja, a o njemu sam vec pisala u ovom postu - http://mugofcocoa.blogspot.com/2015/06/nuxe-carobno-suvo-ulje-moji-utisci-nuxe.html
      Pa, mozes baciti pogled na post i procitati moje utiske. :)

      Избриши
    2. Hvala tebi sto nisam morala da cekam utiske :-) Meni su pre par dana stigli uzorci, ali, naravno, posto na osnovu uzorka ne mogu da procenim, bas mi je bilo potrebno misljenje nekog ko je isprobao. Ja sam ga isprobala na licu, a koza mi je mesovita/osetljiva, i nije bilo nikakvih negativnih reakcija, bar u tih par nanosenja.

      Избриши
  5. Drago mi je ako je moj post bio od koristi. :) Meni ulje bas odgovara, a inace imam osetljivu kozu. I ja sam isto prvo isprobala tester, ali ja obicno prvo isprobam na nogama, pa ako nema nikakvih iritacija, onda na ostatku tela, mada ga na licu nisam isprobala.

    Hvala Marina, na komentarima! :)

    ОдговориИзбриши