петак, 4. септембар 2015.

Favoriti avgusta

Zdravo drage moje, 
danasnji post pisem vam iz Finske. :)

Sto se tice mojih favorita za mesec avgust oni izgledaju ovako.


Dermix mleko za negu tela ispunilo je sva moja ocekivanja, savrseno mi odgovara, odlicno hidrira, ne sadrzi paraben, ima divan miris slaga (bar meni) koristim ga svako vece posle tusiranja, za moju suvu kozu pun pogodak. U narednih par dana objavicu detaljniji post o ovom proizvodu. :)
Sebamed pH 5.5 ulje za tusiranje sam skoro potrosila i stvarno mi je bilo odlicno, jedino mirisom nisam odusevljena, ali mi je odgovaralo, sto je najbitnije. Detaljnije sam o njemu pisala u ovom postu, pa mozete procitati ako vec niste, a tu sam ga takodje i uporedila sa Eucerin pH 5 uljem za tusiranje.



Zatim tu su tri pilinga za telo: Farmona Tutti Frutti kupina/malina, sa sitnim cesticama koje lice na secer, ima divan miris, podseca me malo na zvake. Planiram da nabavim i drugim kombinacijama mirisa. :)
  Zatim, jedan odlican Keims piling za telo koji je bio deo Purity Box-a za avgust. Lici na dzem od smokvi, ima jaci miris i krupnije cestice, malo vise detalja o njemu mozete naci u ovom postu.
I treci piling za telo koji se nasao u favorititma je Lumene piling od brusnice. On takodje ima sitnije cestice i divan miris, koji se za razliku od onog prvog Farmona pilinga duze zadrzi na kozi. Pocela sam da koristim i gel za tusiranje iz iste linije i odlicni su kada se koriste zajedno. 


Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer (prajmer), trebalo je jos ranije da se nadje u favoritima, ali evo ispravljam to. I o njemu sam vec pisala ranije na blogu - ovde.
I za kraj jos malo Lumene proizvoda -  Lak koji sam isprobala isti dan kad sam ga dobila - Lumene Angry Birds u broju 52, jako mi se svidela nijansa, ima sitne sljokice, prilicno je postojan, tako da, sve pohvale. :) 
Zatim, jos jedan proizvod koji sam skoro dobila Lumene Natural Code sjaj za usne - smile booster u br. 8 - ''Icy Lavemnder'' Iako deluje ljubicast, vise je providan, ali bas, bas bogat sitnim sljokicama, sto ja obozavam. 
I nova omiljena senka Lumene Natural Code u tri boje bela, boja breskve i roze. U broju 5 - Pretty, extreme color purity with micropigments, kao i vecina, a mozda i svi Lumene proizvodi - paraben free.
 

Da li ste isprobale neke od ovih proizvoda? Da li su medju vasim favoritima?

6 коментара: