понедељак, 28. септембар 2015.

Favoriti u septembru ~ Novi video ~ :)

Zdravo devojke,
nadam se da ste lepo raspolozene, iako je dan tmuran i kisovit. Meni ovakvo vreme ne smeta, ja volim jesen.
Jos par dana nas deli od oktobra i evo ja sam resila da vam danas pokazem svoje favorite za mesec septembar.

U postu cu vam samo navesti proizvode, a ako zelite da cujete moje detaljnije utiske o njima, ja vas pozivam da odgledate moj novi video koji se nalazi na kraju posta. :)


Medju mojim favoritima za septembar nasli su se:
NUXE Refreshing After-Sun Lotion for Face and Body - Fantastican losion za telo o kom sam pisala vec na blogu u ovom postu.
Lumene gel za tusiranje  Birch & Honey, odgovara mi, lepo mirise.
Zatim, spas za moje zanoktice, jedna Lumene kremica za zanoktice Gloss & Care 3 u 1 Oil, Moisture, Repair. Za suve zanoktice i nokte.
Lumene Natural Code Dual Booster Mascara 2 u 1 - Natural Look  i Maximum Volume nova omiljena maskara i otkrice septembra, mozda i leta Lumene Glitter Top Coat mascara - u zlatnoj boji, nesto sto se stavlja preko maskare i ostavlja zlatne sljokice na trepavicama.

Zatim, tu su 4 laka:
Eveline MiniMAX, quick dry and long lasting u broju 601 - divan!
Prelepi Lumene Gloss & Care Nail Polish with Arctic Minerals u brojevima: 9 - ''Summer Glow'' (narandzasti) i 30 - ''Dandelions'' ( zuti) i Essence Come to Town Lametta Topper - 01 ''The Most Wonderful Tree''. O Lumene lakovima i Essence Lametta Topperu sam pisala i u ovom postu. 

Knjiga koju sam citala u septembru, Gijom Muso - Ostani kraj mene  - odlicna!
Jedna mirisljava sveca iz Ikee, predivan miris jagoda, obozavam je!
I na kraju veoma prakticna random stvarcica za spremanje Frappe - a. :)
U favoritima se nasao i sampon za suvo pranje kose brenda ''Cutrin'', ali, nazalost zaboravila sam da ga slikam...

Ja vas pozivam da odgledate moj novi video i da se prijavite na moj youtube kanal , ako vec niste. :)



I jos jednom da vas podsetim na  Internacionalni Septembarski Giveaway koji je u toku na mom youtube kanalu, mozete ucestovati do 9. oktobra. :)

Sta se naslo u vasim septembarskim favoritima? :)

10 коментара:

  1. Moji favoriti septembra, pa, neka bude ovako: Balea kupka vanila/kokos, afrodita sampon sa belim lukom, dexe balzam breskva/med, rimmel 60 sec br 605, avon zeleni serum za krajeve kose. Knjiga kao preporuka - Nora Roberts, trilogija Rodjena u vatri, Rodjena u ledu i Rodjena u ceznji :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti sto si napisala svoje favorite, Marina. :)Ja tu Balea kupku jos nisam isprobala, ali jedva cekam. Nisam ni znala da postoji sampon sa belim lukom, mada pretostavljam da se luk ne oseca... Jos uvek nisam citala nista od Nore Roberts, hvala ti puno na preporuci. :)

      Избриши
    2. Da, da, protiv opadanja kose je, nije agresivan i iako se malcice oseca taj cudno-svezi-lukast miris u toku pranja, brzo izvetri i kosa ima lep, svez miris.

      Избриши
    3. Bitno je da je ovako dobar. :) Ja trenutno koristim sampon za osetljivu kozu, Erisan koji nema nikakav miris. Videcemo kako ce se pokazati, celo leto isprobavam razne uzorke sampona ne bih li naisla na jedan koji mi odgovara...

      Избриши
  2. Fino deluju favoriti ali nisam probala ništa od toga. Moji bi bili Dermix sve, Estar sve i ceo paket iz HR od Martine i recimo Burra :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Dermix balzam za telo bio u favoritima u avgustu, inace sam pravila pauzu na moru, ali sam sinoc nastavila da ga koristim, jer ga jos nisam potrosila. :) Estar i Burra, njih jos nisam probala.

      Избриши
  3. OD marta ove godine moj jedini favorit je Gijom Muso! ;-) Popunjavam kolekciju i mislim da mi fali još samo jedna ili dve njegove knjižice u kojima zaista uživam!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Blago tebi! :) Ja sam tek negde pocetkom leta saznala za njega, ali evo vec i ja ''lovim'' jos neku njegovu knjigu. :)

      Избриши