уторак, 22. септембар 2015.

Noviteti u septembru + Prvi Video!!! + Giveaway u najavi!!! :)


Zdravo devojke!

Evo konacno novog posta! :)
Bila sam na putu pune dve nedelje, obisla cak 5 zemalja i super se provela. :) Bila sam na hladnom severu i toplom jugu. :) Planirala sam da objavim i koji post, ali eto, ne stigoh.
Za danas sam pripremila post o novitetima, kupila sam jako puno stvarcica, svracala u DM, Lumene, Yves Rocher...:)
Odlucila sam da napisem i ovaj post, iako sam snimila i svoj prvi youtube video! :)
Ouch! Nije bilo lako u pocetku, ali mi se mnooogo svidelo!
Evo linka, pa, ako ga odgledate obavezno mi recite sta mislite. :) 

 https://www.youtube.com/watch?v=rlVZpx-zqt0

Moj youtube kanal:
 https://www.youtube.com/channel/UCDtR9yL7SpctkI1vm9JZntg
A evo sta sam sve kupila:

 

Svracala sam u DM i u Budimpesti i u Becu i kupila divne mirisljave Balea proizvode, gel za tusiranje, Shining Berry - Shower mit Schimmer, sa sljokicama, koji mirise fenomenalno, na maline, kupine... zatim Dusch Peeling Buttermilk and Lemon, koji takodje mirise divno. Dusche & Creme od vanile i kokosa, kao i od maline i limunove trave. Kupila sam zatim, Wasch Peeling za lice, od maline, za sve tipove koze, a onda i piling za stopala sa uljem mente i ekstraktom narandze, sa kamenom za stopala gratis.
Dve maske za lice sa jagodom, za normalnu kozu, '' mala stopala'' sa limunovom travom i ruzmarinom, za kupku za stopala i  Balea balzam za usne od lubenice.

Sve tako lepo mirise i izgleda da jedva cekam da isprobam svaki od proizvoda.:)


Svratila sam u Lumene u Finskoj i iskoristila neke lepe popuste i akcije i kupila sledece stvarcice:

Lumene Sun & Care Protecting Sun Cream SPF 50Natural Bronze Shimmering Body Lotion with arctic cloudberry, oba proizvoda sam dobila po ceni jednog.
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet u brojevima 12, 13, 14. Njih sam dobila kao poklon prilikom neke druge Lumene promocije. Broj 13 sam koristila divan je i prepun sitnih sljokica.
Dva prelepa laka, Lumene Natural Code jedan sa plavim sljokicama u  broju 59 - Blue Galaxy i drugi providan sa sitnim crvenim i belim tackicama i srculencima, u broju 61 - Lovely, oba za 3 evra.
Zatim puder i korektor, dva proizvoda po ceni jednog iz linije Natural Code - Skin Perfector 2 in 1, Powder Makeup u nijansi Vanilla Cream - 10 i CC Colour Correcting Makeup - nijansa Ivory - 1, ranije sam dobila uzorak ovog korektora, pa sam htela da iskoristi ovu priliku i kupim ga. :)

Lumene Glitter Coat Maskara, dva po ceni jednog. Divan proizvod prepun sljokica koje ostaju na trepavicama. Stavlja se preko maskare i iskreno ja sam odusevljena. Imaju ga i u srebrnoj boji.

Blueberry Eye Makeup pencil with arctic blueberry, u broju 5, jako lepa nijansa zelene, malo tamnija, ove olovke su bile samo jedan evro.
Lumene Natural Code BB All In One Balancing Blemish Balm uz koji je isla i maskara gratis kakvu trenutno koristim - Natural Code Eye Dramatizer Dual Booster Mascara, 2 u 1, znaci dve maskare u jednoj za Natural Look i Maximum Volume. Ova maskara ce definitivno biti u favoritima, pa cu je predstaviti malo detaljnije. :)
I spas za moje zanoktice koje su bile uzasne posle skidanja gela, kremica, tj - Gloss and Care 3 in 1 Cuticle Cream with Arctic Cranberry. Oil Moisture Repair for dry cuticles and nails. Ja sam uzela dve i odusevljena sam, nemam problema sa zanokticama od kad je koristim.
I na kraju, dobila sam i dva uzorka iz Bright Now linije - Visible Repair Tone Corrector - Evens Out Skin Tone i Vitamin C Shine Control - matifying, pore minimizing with arctic cloudberry - oil free.


U prodavnicu Yves Rocher sam svratila da bih kupila samo jedan gel za tusiranje - sa mirisom kafe, - Coffee Beans from Brazil,  a pored tog uzela sam jos dva jer su bili na snizenju, oko evro, evro i po i  to:: Cotton Flower from India i  Magnolia Flower from China.
Zatim sam uzela balzam za usne - Macadamia, Maskara Extra Volume je bila poklon.
Kupila sam i jedan set u ljubicastom neseseru, koji je kostao 6 evra, a sadrzi - Soothing Micellar Water - 2 in 1, Shower Gel - Green Tea, 24h Intense Hydrating Gel Cream, Sjaj za usne - Sexy Pulp - Gloss Volume i parfem Quelques Notes d'Amour, koji mirise jako lepo.


Na brodu izmedju Finske i Estonije sam kupila ovaj Nivea set i dobila 
Nivea solju kao poklon. Set je odlican za putovanja, a s obzirom na militrazu proizvoda i plasticno pakovanje, super je za rucni prtljag u avionu.
Set sadrzi - Nivea soft kremicu - 25ml, Q10 kremicu za oci - 15ml, Roll On anti - perspirant Dry Confidence - Extra Protection - 50 ml, Nivea labelo Essential Care - 4ml, Krema za tusiranje - 50 ml, i vlazne maramice - Refreshing Facial Cleansing Wipes - 7 maramica.


U Grckoj sam kupila neki grcki gel za tusiranje - Nature Touch - Tangerine & Hibiscus Blossom Refreshing Shower Cream, Bioten piling za lice za  - Skin Moisture Scrub Cream - Honey and Apricot Kernel. 
Zatim jedna krema koju sam kupila u Estoniji Puhas Loodus - Rose Hip - Moisturizing and Protecting 24h Cream.
NUXE balzam za usne je kupljen na aerodromu, cini mi se u Budimpesti, - Lip Moisturizing Stick with Honey and Sunflower.


Dve mirisljave svece koje preeelepo mirisu - prva na jagodu - SINNLIG, druga - LUGGA - Blossoming Roman's Pink, su kupljene u IKEI u Finskoj. Ova od jagode ima tako intenzivan miris, jagode mirisu tako lepo, ja sam odusevljena.

 
I, kupila sam i par stvarcica u C&A u Becu, naravno stvari koje su bile na snizenju, helanke koje idu po dva para zajedno, ranije sam vec kupila tamo iste helanke, ali je dezen jednih malo drugaciji. I dva dzempera, jedan tanji nesto na bez i drugi deblji sa nekim divnim srebrnim koncem.


I to bi bilo to! :)
Za kraj ovog posta, pozvala bih vas jos jednom da odgledate moj prvi video na youtube- u , da mi kazete sta mislite o njemu i mozda se subscribe - ujete na moj kanal. :)
Video: https://www.youtube.com/watch?v=rlVZpx-zqt0

Moj youtube kanal:https://www.youtube.com/channel/UCDtR9yL7SpctkI1vm9JZntg
Takodje zelim da najavim i novi giveaway, koje ce uskoro biti postavljen.

Kako vam se svidjaju moji noviteti i da li ste koristile neke od ovih proizvoda, kakvi su utisci?


8 коментара:

  1. Auhhhhh, to je sve što mogu da kažem i blago tebi <3 Napisala bih i da ti zavidim ali neću jer nije tako, ipak ne, drago mi je da vidim sve ovo i da si se provela, putovala , a sada idem da odlgedam i video i napisaću ti iskreno mišljenje kao i uvek :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, Tijana, veruj mi da sam skoro svugde uhvatila neke popuste, akcije, inace bih kupila mnogo manje stvari. :)

      Избриши
  2. Jaooooo, Finska, Estonija, pa blago tebi!!! Verujem da si uzivala, a od svega ovoga, pa, Nivea solja je wow,Nivea i Bioten standardno dobri, na Baleu lepim nalepnicu da nije za jelo, pogotovo ova divnoca od kokosa i vanile. Prelepe su ti krpice, pogotovo ovaj sivkasto-plavkasto-belicasti (ako dobro vidim boju) dzemper. Lumene mi je tiha patnja, a i Nuxic mi je zapao za oko, javi kakav je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam, moram priznati, bas je bilo lepo. :) Zbog solje sam i kupila Nivea set, odusevila sam se kad sam ih videla. :) Hvala, jeste tako neka boja, sa srebrnim koncem. Bilo bi super kad bi Lumene postao dostupan i kod nas...hocu, naravno, javljam utiske. :)

      Избриши
  3. Uff bas mi se dopadaju tvoji noviteti, pogotovu ove baleine stvarcice! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepi su noviteti i bas si se ponovila :) volim tvoje postove i jos vise cu voleti tvoj kanal :* samo snimaj redovno jer svi to volimo da gledamo <3

    ОдговориИзбриши