среда, 2. септембар 2015.

Novo u avgustu #2

Zdravo drage moje,
prethodnih nekoliko dana sam bila zauzeta spremanjem za put i iako sam planirala da objavim tri posta, evo, uspeh da napisem jedan.
Danas popodne putujem, ali
svakako se nadam da cu uspevati da objavljujem postove, jer imam nekih u pripremi. :)

Nedavno sam narucila neke stvarcice na sajtu Neroli Bg. ( E kozmetika) i mogu da kazem da sam jako zadovoljna - uslugom, brzinom isporuke, cenama, a dobila sam cak i pokloncic - to je ovaj lak na slici ispod.
Narucila sam jedan Farmona Tutti Frutti piling za telo kupina/malina, cena je bila 153.90 din.
Ovaj piling sam vec isprobala i mnogo mi se svidja, miris je fenomenalan, tako da definitivno planiram da nabavim jos neke, jer ih ima sa razlicitim mirisima. O ovom pilingu pisacu detaljnije u nekom drugom postu.
Posto sam shvatila da mi se ne isplati da postarinu platim vise nego sam proizvod (postarina je bila nesto preko 200 din), odlucila sam da takodje narucim i Eveline Argan & Vanilla 2 in 1 Lotion and Peeling in- shower. Miris je fenomenalan, ja inace obozavam miris vanile, tako da, jedva cekam da isprobam ovaj proizvod. Kostao je 399.60 din.
Narucila sam takodje i dve Eveline maske za lice, jednu sa zelenom bio glinom za normalnu, mesovitu i masnu kozu (za mamu) i jedan sa zutom bio glinom za osetljivu kozu ( za mene). Ja sam u medjuvremenu svoju vec potrosila i zadovoljna sam.Kostale su oko 74 din., i obe su za dva koriscenja.


 Suprug je stigao u subotu i doneo mi fenomenalne stvarcice, nisam mogla da verujem sta je sve kupio. :)


Najveci broj proizvoda je Lumene, ovog puta ima dosta preparative, ranije je bila uglavnom dekorativa.


Lumene Protecting Sun Creme SPF 50, isprobacu ga na moru po prvi put. 
Lactoline, sredstvo za dezinfekciju ruku.
Zatim jedan set, uz koji je isao i peskir - Lumene Birch & Honey - gel za tusiranje i losion za telo.Dobila sam dva, pa sam jedan set dala sestri. :)
Lumene Cranberry gel za tusiranje i piling za telo. Piling sam isprobala - divan je, ima jako lep miris. I o njemu cu pisati detaljnije u drugom postu.
Lumene Cloudberry losion za telo i krema za ruke. Meni mirisu jako lepo, osvezavajuce. Isprobala sam kremu za ruke
Cutrine - sampon za suvo pranje kose - moj prvi takav proizvod. Dobila sam dva, jedan u manjem pakovanju za putovanja.
Erisan set za osetljivu kozu - gel za tusiranje, sampon i regenerator, skoro da nemaju nikakav miris, ali kako su za osetljivu kozu, radujem se sto cu moci da ih isprobam.
XZ - sprej za stilizovanje kose.



Krema za stopala - nisam sigurna, mislim da je neka ukrajinska.
Erioil - krema za ispucale ruke, nju sam odlucila da dam nani.
Lumene Angry Birds krema za ruke sa borovnicom.
Lumene Basic Blue krema za ruke - ovu sam dala mami.
Zatim jedan jako lep Lumene set - kreme za lice dnevna i nocna Bright Now sa vitaminom C i 3 u 1 sredstvo za ciscenje lica. Dnevnu vec koristim i bas mi se svidja, a miris je zaista divan.
Lumene Bright Now maska za lice sa vitaminom C.
Arctic Aqua tinted moisturizer SPF 15.
Lumene Basic Blue nocna krema za lice i tonik iz iste linije.

I zatim malo dekorative, Lumene lakovi, jako lepe nijanse narandzaste i zute i tri Angry Birds laka - roze/ljubicasti sa sljokicama, rose i belo/rozikasti..
Zatim, jos jedan Bright Now Blur - Line and Pore Minimizer. Jedan vec imam, koristim ga i jako sam zadovoljna. Moje utiske o njemu mozete procitati ovde.
Lumene antiperspirant sa mirisom borovnice.
Ives Rocher parfem.
Angry Birds sjaj za usne, nijansa koju nemam. 
Lumene Natural Code sjaj za usne - prelep i jedan Lumene Raspberry Miracle karmin u lepoj roze nijansi.
Dve Lumene senke  - Natural Code trio eyeshadow i Lumene Blueberry Long Wear Crystal eyeshadow i na kraju Ives Rocher dvobojna senka za oci.
Tu je i nekoliko balzama za usne - Blistex, Bebe Young Care Clasic i Angry Birds malina i dva sa mirisom ribizle.


Zatim sam kupila neke vlazne maramice, Becolino, po prvi put, Nivea Intimo i ove antibakterijske koje redovno kupujem. Tu je Multiaktiv sredstvo za dezinfekciju ruku, zgodno malo pakovanje, za putovanja. I na kraju jedan prelep Maybelline MiniMax lak, nisam sigurna za broj, a vec sam ga spakovala u torbu, uglavnom neka divna boja maline.

Toliko za ovaj post. Sledeci put vam pisem sa nekog drugog mesta. :)

Da li koristite neke od ovih proizvoda?

6 коментара:

  1. isprobala sam neke Farmona putere za tijelo, mislim da kod mene i nema piling :/ ali rado bih ga isprobala, obožavam pilinge :) Bravo za supruga, mogu misliti kako te obradovao ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obozavam pilinge. :) Ovi divno mirisu, ja planiram da nabavim jos koji. :) Stvarno me jeste obradovao, ja mu kazem da mi kupi jednu stvarcicu, on kupi pet. :)

      Избриши
  2. Nivea je uvek siguran izbor,Maybelline lakovi su mi se u nekoliko navrata pokazali dobrim,a bez sredstva za dezinfekciju ruku ne mrdam nigde,trenutno imam onu Lilly minijaturu :-) Preslatka su mi ova angry birds pakovanja,a Lumene mi deluje kao jako dobra marka,zao mi je sto je kod nas nema.Na blogu Sreca je zdravlje videh drugi Farmonin piling,sad ne znam gde cu,tj koji cu pre :-) Sto se sampona za suvo pranje kose tice,meni je Batiste neprevazidjen,definitivno.Slazemo se za vanilu :-D Lep provod!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam verna Nivei vec godinama, sa njom nema greske. :) Preslatki su stvarno, a Lumene proizvodi inace odlicni, prirodni, bez parabena...Nadam se da ce postati dostupni i kod nas. :)
      Da, i ja sam videla i kod Tijane i kod Marije na blogu Blogomarija ove pilinge, i kod nijedne nije isti piling, a svima nam mirisu odlicno, tako da, nije lako izabrati. :)
      Ja cu sampon za suvo pranje kose isprobati po prvi put, hvala za preporuku za slucaj da ovim ne budem zadovoljna. Hvala puno! :)

      Избриши
  3. Joj dopada mi se jako ova preparativa, kad se vratiš moramo neku trampu da odradimo, bravo za muža 😊 Eveline obožavam a piling sam potrošila od kiwija oduševio me je 😊 Srećan put i lep odmor i provod ti želim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vazi, moracemo neku razmenu, definitivno. :) I ja sam ovim pilingom odusevljena. :)

      Hvala puno, Tijana! :)

      Избриши