субота, 24. октобар 2015.

Noviteti u oktobru + video :)

Zdravo devojke, 
danasnji post posvecen je oktobarskim novitetima. :)
S obzirom na to da sam ja neko ko obozava da cita ovakve vrste postova i gleda ovakve videe, objavljujem ih redovno, jer se nadam da i vi podjednako uzivate u njima. :)

Ako me pratite na facebook-u, onda ste neke od mojih noviteta vec imale prilike da vidite. :)
Ja cu ovde u postu napisati sta sam kupila i pokazati slike, a malo detaljnije i neke prve utiske o njima mozete cuti u videu. :)

 

Kupila sam nekoliko Farmona proizvoda: tri Tutti Frutti pilinga za telo, kostali su 153 din. i dva seta (jedan nije na slici), puter za telo i gel za tusiranje od cokolade i pistaca. Setovi su bili nesto preko 700 din. Kremica za ruke i nokte je bila poklon.
O Farmona pilinzima za telo i gelu za tusiranje mozete takodje citati u ovom postu. :)


Sa Afrodita Cosmetics sajta sam narucila cetiri gela za tusiranje (pistaci, vanila, malina i narandza), bili su oko 190 din, mleko za telo sa mirisom argana, koje je kostalo 380 din., agranovo ulje za kosu, 6 u 1, kostalo je preko 400 din i set Sweet Cherries (gel za tusiranje i mleko za telo) - 500 din.

 

 Kupila sam Bioten losion za telo od kakao putera i makadamije (uskoro detaljnija recenzija), bio je na snizenju 20% u Liliju i kostao nesto preko 200 din. La Petit Marseillais gel za tusiranje od vanile, kupljen u Idei, takodje na snizenju, oko 170 din. Eveline Argan i Vanila 2 u1, Body Lotion and Peeling in Shower, kupljen u Liliju i kostao preko 400 din, kao i Bioten maramice za ciscenje lica, za koje se ne secam koliko su kostale.


Takodje sam kupila i ovu Essence paletu senki - All About Bronze. Kostala je nesto preko 500 din u Liliju.

Ja vas pozivam da odgledate video, da cujete malo vise o ovim proizvodima. :)


6 коментара:

  1. Predivno Vanja da sam ja išla u šoping i birala to bi bilo jako slično, jako me zanimaju Afrodita đakonije jer volim generalno taj brend :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene vec neko vreme, jer ih bas hvale, narocito onaj gel za tusiranje od pistaca, mada jos uvek ne znam da li ga volim, jer sam tek sad evo pocela da koristim neke od njihovih proizvoda. Ali, ako je suditi po mirisu, necu se razocarati. :)

      Избриши
  2. Wow! Ja jedva cekam da probam sve od Farmone!
    Imam Afroditin set od tresnje, visnje, ne znam vise ni sta bese, jer definitivno ne mirise na to :) Niti osecam da me je ta kupka okupala, niti da losion ista radi mojoj kozi, sve u svemu mi je taj set najveci promasaj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja cu pilinge definitivno i dalje kupovati, samo mi je zao sto im buter sadrzi paraben. Afroditine proizvode evo tek sad sam prvi put kupila, pocela sam da koristim gel od vanile, pa cemo videti, bar sto se tice mirisa on mi je prelep. :) Taj set jos razmisljam da li da koristim, jer mi je lepo pakovanje onako za poklon, ali ako ga budem koristila videcu, definitivno, da li su bacene pare ili ne. Verovatno ga necu koristiti bar do proleca, sad nekako vise volim ''jsenje i zimske'' mirise. :)

      Избриши