субота, 26. март 2016.

DERMIX Anti Age Hydrator ~ Moji utisci + Haul video

 Zdravo devojke,
negde pocetkom marta stigao mi je od kompanije Dermix  jedan proizvod na testiranje, u pitanju je Dermix Anti Age Hydrator.

Oni su mi takodje poslali i Dermix Body Balm koji je deo mog Blogorodjendanskog giveaway-a, ja sam o tom proizvodu vec pisala ovde, a moje utiske o njemu ste mogli da cujete i u nekim od mojih videa.

Sto se tice Dermix Anti Age Hydrator-a, ja sam pocela da ga koirstim pre nekih 20 dana i mogu da kazem da je u pitanju proizvod koji veoma prija mojoj kozi.
Dolazi u bocici od cvrste, kvalitetne plastike, kao i obicno, unutar kartonske kutijice.
Pakovanje je samo po sebi jako elegantno i ono sto mi se svidja je to sto vec na kutiji pise sve bitno o proizvodu ukljucujuci i sastav.
Bocica sadrzi 50 ml proizvoda.

 

 Bocica ima poklopac providne boje i aplikator za doziranje.
Pomeranjem aplikatora na levo bocica se zatvara, a na desno otvara.
Pritiskom na aplikator, kad je bocica otvorena, krema izlazi kroz mali otvor.
Ovim je spreceno ne samo trosenje vise proizvoda nego sto je potrebno, vec je omoguceno i higijenski cistije nanosenje kreme na lice, jer ne morate kremu da zahvatate prstima iz kutijice, kao sto je slucaj kod vecine krema.


 Krema je bele boje i nije ni previse masna, ali ni suvise lagana, tako da dobro nahrani i hidrira kozu, a pritom je ne ostavlja masnom.

Proizvod ne sadrzi paraben i nije testiran na zivotinjama.

Evo sta proizvodjac kaze o ovom proizvodu:

 Idealno balansiran krem za dnevnu i noćnu negu svih tipova kože, uključujući i masnu. Sadrži karite i ksantin kompleks prirodnog porekla. Optimalna koncentracija faktora hidratacije i metilksantina omogućava otklanjanje odumrlih keratinocita, naknadno dovodi do resinteze kolagena i elastina prirodnim putem. Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju kože i ne masti je. Sadrži antisolarni zaštitni faktor (SPF 15).  
(izor: http://dermix.rs/index.php/sr/proizvodi/skin-care/anti-age-hydrator)


Ova krema moze da se nanosi ujutru, ili i ujutru i uvece, na ociscenu kozu lica i vrata.

Ja sam je nanosila samo ujutru i prijala mi je, nije mi iritirala kozu, sta vise, koza mi je glatka i nezna na dodir, blistava.
Ja imam suvu kozu i ova krema mi je bila dovoljno hidrantna, a opet nije teska na licu.
Razmazuje se lako i ne ostavlja lepljiv film, koza je brzo upije.
Na slici ispod mozete da vidite kako izgleda delimicno razmazana krema na ruci.

Sto se mirisa tice, ova krema tj hidrator ne spada u red proizvoda za lice sa blagim mirisom, naprotiv ima jaci miris, ali, prijatan, osvezavajuci.
Ja uglavnom koristim kreme za lice sa veoma blagim mirisom, tako da je ovo bila velika promena za mene.

Na slici ispod mozete videti sastav:
 
 

Ovo je treci Dermix proizvod koji sam imala prilike da isprobam i mogu da kazem da su u pitanju proizvodi koji su kvalitetni i koji ne sadrze stetne sastojke i koje bih rado opet koristila i preporucila.
Ovaj proizvod trenutno kosta 1717,50 din. i mozete ga poruciti u njihovoj online prodavnici.
Postarina je besplatna.


Hvala kompaniji Dermix sto mi je poslala ovaj proizvod i, takodje, sto su  se pridruzili u mom Blogorodjendanskom giveaway-u i to mozda mojim omiljenim Dermix proizvodom - Body Balm-om. :)


 










Da li ste koristili neki od Dermix proizvoda i kakvi su vasi utisci?

I za kraj, za sve vas koji ste mozda propustili da odgledate moj najnoviji video - Martovski Haul, dodajem ga i u ovaj post. :)


4 коментара: