понедељак, 15. јун 2015.

New In June #1

Zdravo devojke!
Kako podnosite ove vrucine?

Evo ja sam odlucila da napisem jedan ''New In'' post, da vam pokazam sta sam nabavila u zadnje dve, tri nedelje.:)

Hi girls!
I've decided to write a ''New In'' post,to show you what I got in the last 2,3 weeks. :)


Da, nisam mogla da odolim! Posto sam isprobala tester koji sam dobila od NUXE-a, odlucila sam da narucim ovo predivno Carobno suvo ulje - Huile Prodigieuse. Bocica sadrzi 100ml ulja i kosta 2622 din, u apoteci Srbotrade. Koristim ga vec jedno dve nedelje i odusevljena sam i negom, mirisom, sastavom...
O ovom ulju planiram da napisem zaseban post. Medjutim, kao sto vidite na slici, uz NUXE ulje stiglo mi je podosta pokloncica, a nema nista lepse nego kad nesto narucite, a onda vidite da vam je stiglo uz to naruceno i nesto sto niste narucili, ali naravno, gratis!
Ja sam bila odusevljena kad mi je stigao paketic. Ocekivala sam samo ulje, kad ono unutra: katalog La Roche-Posay sa sve raznim uzorcima unutra, a pored toga razni uzorci VICHY krema: Idealia, Neovadiol Gf, Nutrilogie2, zatim Avene - light hydrating cream, Lactacyd intimate washing lotion i Intimate wash with antibacterials i plus jedan Klorane samponcic, sa mango buterom.
Mogu samo da kazem hvala apoteci Srbotrade! Ali ovo nije jedino cime su me odusevili. Tu je brzina isporuke, za dan, dva stigne vam naruceno.

I couldn't resist and after using the  tester, I ordered NUXE dry oil - Huile Prodgieuse. The bottle contains 100ml,I bought it in Srbotrade pharmacy. I've been using it for a couple of weeks and I'm delighted by the care, scent, ingredients...
I plan to write a separate post about this oil.
I also got a lot of different samples - La Roche Posay - a catalogue full of testers and alsoVichy, Avene, Klorane, Lactacyd samples.
Don't you just love receiving gifts? :)


Zatim, kupila sam Tropical Sunshine Balea losion za telo, narandza i mango. U prvi mah miris mi je delovao bas onako lep, osvezavajuci, vocni, nenapadan, ali sad nesto i nisam odusevljena, dok mi je losion sa bademom prelep.
Velnea hand and nail balm mi se jako svidja. 2in1 je, za ruke i nokte. 30ml, kostala je oko 90 din u Liliju. Mnogo mi je zgodno ovo malo pakovanje, taman za putovanje.Kremica ima lep miris, lagana je, nije gusta, a opet jako dobra sto se tice nege. Sa aloe verom je i vitaminom e i sa keratinom.
Sixteen lakovi su i dalje na akciji u Liliju, 1+1 poklon. Meni je trebao roze za poklon, pa sam iskoristila i uzela ovu kombinaciju. Za roze se vise ne secam koji je broj, a ovaj lila sam ostavila sebi, on je 461. Ovi lakovi su i dalje 229 din ( cini mi se) dva.
Bioten body lotion uzorak sam dobila uz prosli broj magazina  Joy.

Then I bought Tropical Sunshine Balea body lotion, range and mango. At first I liked the scent, but now I'm not delighted with it, while I adore the lotion with almond.
Velnea hand and nail balm, which I like a lot. Small pretty package, 30ml,perfect for travelling.

Sixteen nailpolishes are still on promotion 1+1 gift, I needed a pink one for a gift and I'll keep the lilac one for myself, it's in number 461.

Bioten body lotion sample I got with the latest Joy magazine.


I opet, paket iz apoteke Srbotrade. Ne znam da li znate da oni stalno imaju neke akcije, popuste na razlicite proizvode. Tako ovog meseca svake subote od 10 do 14h imaju promociju Eucerin proizvoda gde za kupljeni proizvod od 1000 din., dobijate jedan na poklon ( sa liste poklona).
Uz ono sto sam narucila, naravno stiglo mi je i nekoliko pokloncica, kao sto mozete da vidite na slici ispod.

And another package from Srbotrade. Eucerin is on promotion every Saturday this month from 10 - 14h. For every product over 1000 you get one for free from the gift list.
But, I received a few more gifts with my order as you can see in the next photo.


Dakle, narucila sam Eucerin ulje za negu tela protiv strija, iako nemam strije, ali je dobro za prevenciju istih i uopste za osetljivu kozu. Probala sam ga zadnjih par dana, iako koristim ono NUXE trenutno i odgovaraju mi oba. :) Iako je masnije, koza ga brzo upije i ostane glatka. Pakovanje od 125ml kosta 1068 din. 
Uzela sam i Eucerin balzam za usne, 4,8g, kostao je,cini mi se 169 din.
Kao poklon izabrala sam Eucerin losion za intimnu higijenu, koji inace kosta 470 din.
 Kao poklone sam takodje dobila i po 4 Biofar vitamina C, kao i magnezijum complex. Nisam ih probala jos, ali mislim da su sumece tablete. Takodje tu je i jos jedan samponcic Klorane, ovaj put sa kamilicom, kao i jos jedan VICHY uzorak - Ideal Soleil SPF 30, hydrating milk for face and body for sensitive skin.

I ordered Eucerin  body oil against stretch marks, and I've been using it for a coupple of days to try it out, even though I also use NUXE and I can say that both suit me well. Eucerin lip balm and I got Eucerin Intimate Hygiene Wash Protection Fluid.
And I got some Biofar vitamine C and magnesium complex,  another small Klorane shampoo, VICHY sample.

Da li ste koristili neke od ovih proizvoda i kako ste zadovoljni?
Have you been using any of these products and how do you like them?

9 коментара:

  1. Nuxe ulje je zaista predobro, zaslužuje poseban post! A eucerin balzam za usne već neko vreme planiram da kupim. :) :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se za NUXE ulje. :) I ja sam isto, tako da sam sad iskoristila priliku i uz Eucerin ulje narucila i balzam. Nisam jos pocela da ga koristim, samo sam ga probala jednom. Svidja mi se, malo je gusce, nije lepljivo. Imam utisak da su takva davno bila Labela, dok je bilo samo ono plavo i obicno roze pakovanje, sad su malo drugacija. Ja takve balzame za usne volim.

      Hvala ti na komentaru, Ivana! :)

      Избриши
  2. Nije mi jasno samo ovo ulje je 2700 a kad klikneš kod njih 4000 i nešto isto 100 ml isto ulje isto sve ja tražila ono sa šljokicama, sad ne znam da li je to isto toliko ili jedan akcija bila kad ste vi kupovali??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam Natasa, evo i ja sam sad zbunjena, mislim da nije bila nikakva akcija kad sam ja narucila. Na onom linku koji sam ja dodala u post pokaze cenu od 2622,18 din., cak sam probala da dodam i u korpu i dalje ista cena, to je ovaj link, http://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/nuxe-huile-prodigieuse-100ml
      Medjutim, kad probam da potrazim ulje na sajtu apoteke preko onog pretrazivaca, ali sam ukucala ono sa sljokicama ''OR'' izadje isto ono ulje i stvarno pokazuje cenu od preko 4000 hiljade...http://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/proizvod/nuxe-huile-prodigieuse-suvo-ulje-za-lice-telo-i-kosu-100ml

      Mislim da je ono sa sljokicama skuplje, ali mozda ga nemaju, pa pokaze cenu od tog ulja i za ovo bez sljokica. Pokusaj da narucis preko onog prvog linka, ili mozda najbolje da ih pitas. Ja sam bas pre par dana nesto pitala i bukvalno istog momenta su mi odgovorili, postavis pitanje u onaj ''chat'' prozorcic. I javi obavezno sta je bilo i mene sad bas zanima...

      Избриши
    2. Natasa, evo na ovom linku http://www.apotekasrbotrade.rs/srpski/brand/nuxe su svi NUXE proizvodi koji mogu da se poruce iz Srbotrade apoteke, danas sam ponovo proverila. Kad sam ja narucila ulje imali su samo to, sada imaju i kreme, balzam za usne...kao i ulje sa sljokicama koje zaista kosta 4026 din. 100ml, ali imaju i od 50ml, ono je cini mi se 2142 din. NUXE ulje koje sam ja kupila, bez sljokica, 100 ml je i dalje 2622 din. :)

      Избриши
  3. Hvala puno
    Pogledala sam, imam ovo obično sad me zanima ovo sa šljokicama!

    ОдговориИзбриши
  4. Baleicu sam i ja dobila, predivna je, ostalo nisam probala, supet new in

    ОдговориИзбриши