четвртак, 24. септембар 2015.

NUXE Refreshing After-Sun Lotion for Face and Body ~ Moji utisci

Zdravo, devojke!

U danasnjem postu podelicu sa vama svoje utiske o NUXE losionu za telo koji koristim vec skoro tri nedelje, rec je o NUXE Refreshing After-Sun Lotion for Face and Body, 
tj. Osvezavajuci ''After - Sun'' losion za lice i telo.

 

Pise da ovaj losion ''Prolongs tanning, helps repair and soothe skin'', tj. ''Produzava trajnost preplanulog tena, pomaze da se koza oporavi i postane meka i glatka''.

Ja sam ovaj losion za telo narucila na sajtu feelunique, gde inace kosta 15£, ali sam ja imala neki kupon od 20 ili cak 25% popusta, a postarina je inace besplatna kad se naruci za minimum 10£, plus uz ovaj losion, ili bilo koji drugi proizvod iz ''Sun kolekcije'' isao je kao poklon i peskir za plazu, tako da je sto se mene tice ovo bio i vise nego ''good deal''. ;)
Peskir mi se, jer ima onu divnu sliku sa bocice NUXE carobnog suvog ulja i natpis ''I am prodigious'', jako svideo,  tako da uopste nisam dugo razmisljala, narucila sam ovaj losion.
Pocela sam da ga koristim prvog dana na moru, 7. septembra, a peskir sam koristila za plazu. I sa jednim i sa drugim sam jako zadovoljna.

Evo kako peskir izgleda. :)


Sto se losiona tice, ja sam vec resila da nabavim novi za sledece leto, cim ponovo naletim na neko snizenje. :)
Losion je divan, nije lepljiv, lako se razmazuje, koza ga brzo upije.
Meni savrseno odgovara, odlicno hidrira i hrani kozu, cineci je glatkom i blistavom.
Ono sto me je posebno odusevilo to je miris, prelep, nenapadan, ali intenzivan i postojan. Malo me podseca na miris Carobnog suvog ulja.

Sto se tice toga da li produzava trajnost preplanulog tena ne bih mogla da dam svoju ocenu, jer, kao prvo, iako sam ovog puta dobila boje vise nego inace i jako sam zadovoljna, to je ipak malo, jer imam svetao ten, takodje, proslo je tek deset dana od kad sam dosla sa mora.
Cak i da ne produzava trajnost preplanulog tena, ja mu nisam nasla nijednu jedinu zamerku. :)

S obzirom na to da je ovaj losion i za lice i za telo, ja sam ga mazala i na lice, mada ne uvek i moram da kazem da mi je i za lice odgovarao. :)

Evo kako losion izgleda:

Inace, na moru mi uopste nije bio potreban parfem ili dezodorans posto bih namazala ovaj losion, jer on je zaista sam po sebi bio dovoljan, a i nisam zelela da bilo sta prikrije taj divan miris, koji sam ponekad mogla da osetim na kozi i sutradan ujutru. :) 

NUXE proizvodi su poznati i po tome sto su prirodni, ne sadrze stetne sastojke.
Na slici ispod mozete videti sastav:


 Ja sam ovim losionom prezadovoljna i odusevljena i sigurno cu ga kupiti ponovo. 
Takodje mi je jako drago sto je uz njega isao i ovaj jako lep peskir za plazu. :)


Da li ste koristile ovaj proizvod i kakvi su vasi utisci? 

PS.
Za sve one koji ne znaju, otvorila sam kanal na youtube-u, tako da, ja bih vas pozvala da odgledate moj prvi video, o Novitetima u septembru, evo linka https://www.youtube.com/watch?v=rlVZpx-zqt0

Ako vam se svidi video, bilo bi mi jako drago ako biste se prijavili na moj youtube kanal :) Hvala vam! https://www.youtube.com/channel/UCDtR9yL7SpctkI1vm9JZntg

Sutra ce tamo biti postavljen giveaway! :)

4 коментара:

  1. Nisam koristila ali peškir mi je prelep :) Prijavila sam se na kanal, odličan prvi video :) Samo napred :)

    ОдговориИзбриши
  2. Od Nuxe kolekcije probah par testera samo, ali stvarno bogovski mirisu svi. Peskir je predivan, potrudili su se oko dizajna bas. 106 pregleda videa i nijedan dislike, sta reci :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, stvarno su mirisi divni! :) Hvala puno, Marina, nadam se da ce sledeci video biti jos bolji. :)

      Избриши