недеља, 10. јануар 2016.

AURA Absolute Matte Velvet Feel - Long Lasting Lip Cream #615 i # 618 ~ Moji utisci

Zdravo devojke, 
danas zelim da podelim sa vama svoje utiske o AURA Absolute Matte Velvet Feel - Long Lasting Lip Cream tj. tecnim mat ruzevima.

Govoricu vam o dva koja imam za sad, ali definitivno planiram da nabavim jos koji.
U pitanju su: ''Stay Foolish'' # 615 i ''Dream Team'' #618

 

Prvo cu vam govoriti o AURA Absolute Matte Velvet Feel - Long Lasting Lip Cream ''Stay Foolish'' # 615.
Njega sam kupila u Liliju i kostao je 545 din. 

 

Dolazi u plasticnoj bocici, koja sadrzi 7ml proizvoda, bocica je sa poklopcem koji se zavrce i sa aplikatorom. Aplikator omogucava lako i precizno nanosenje ruza.
 
 

''Stay Foolish'' nijansa u broju 615, je bio moj prvi izbor, mnogo mi se svidela ta nijansa ljubicaste.
Sto se tice samog ruza izuzetno je postojan, meni se desavalo i da mi traje po 4-5 sati, naravno za to vreme deo ruza spadne, ali ipak ga ostane dovoljno da se primeti.
Oko 2-3 sata moze da stoji bez problema. 
Kad pocne da spada, ne skuplja se u linijama usana, vec ravnomerno spada. 


Dobra mu je pigmentacija, ali je boja ipak lepsa i ista kao u bocici kad se nanese u dva sloja.
Bitno je naneti jedan sloj, pa sacekati vrlo kratko da se osusi, pa naneti drugi sloj.
Ruz je bas mat, ali je lagan na usnama i ne isusuje ih.


 U pitanju je svetlija nijansa ljubicaste, ali je boja intenzivna. 
Meni se mnogo svidja kako mi stoji i cesto ga stavljam. :)


Ja sam ovim ruzem odusevljena! 
Ujedno je ovo i moj prvi mat ruz ikada. Ranije nisam volela mat ruzeve uopste, ali je ovaj ruz promenio moje misljenje.:)
 
Nakon ove nijanse kupila sam jos jednu, kao sto sam vec napisala u pitanju je AURA Absolute Matte Velvet Feel - Long Lasting Lip Cream ''Dream Team'' #618
Njega sam kupila u DM i kostao je 429 din., pretpostavljam da je bilo neko snizenje u pitanju.

Dolazi u istoj plasticnoj bocici, sa poklopcem koji se zavrce i sa aplikatorom koji omogucava lako i precizno nanosenje ruza.
Bocica sadrzi 7 ml proizvoda.


Sto se tice ove nijanse ''Dream Team'' u broju 618, dvoumila sam se dosta. Nije mi bilo lako da izaberem, jer su mi sve nijanse lepe, a od ovih rozikastih ima nekoliko ''slicnih'', tako da bas nije lako izabrati i odluciti se za jednu.
 Za ovaj ruz mogu da kazem da je takodje izuzetno postojan, mada njega nisam jos nijednom imala na usnama toliko dugo, kao ''Stay Foolish''.
I ovaj ruz ravnomerno spada, ali za razliku od prethodne nijanse, sa ovim mi se desavalo da se preslika na zube, sto resim tako sto stavim maramicu u unutrasnje uglove usana i blago pritisnem usne na maramicu. 

 

I ovaj ruz ima dobru pigmentaciju, ali ja i njega takodje nanesem u dva sloja, da bih dobila boju iz bocice.
Opet nanesem jedan sloj, sacekam da se osusi, pa nanesem drugi.
Kao i prvi, i ovaj ruz je mat, lagan na usnama i ne isusuje ih.


Na slici ispod mozete videti sadrzaj. 
Sadrzaj je isti kod oba ruza, razlika je, naravno u bojama koje sadrzi.


 I ovom bojom sam jako zadovoljna, ali moram da priznam da mi je 'Stay Foolish'' i dalje favorit #1. :)
Nakon ova dva volela bih da kupim neku nude nijasu i crvenu. :)

  

Da li ste vi koristile ove ruzeve i kakvi su vasi utisci?
Koje nijanse su vasi favoriti?

11 коментара:

  1. Zanimljivo mi je kako iste boje ruzeva stoje razlicito na svakoj od nas :). Stay Foolish ti zaista lepo stoji ali i Dream Team takodje. Inace, bas tu nijansu (DT) sam htela da kupim, samo ne mogu da procenim da li vise vuce na crveno ili roze.. Imam Mind On Vacation, na moju crnu kosu i bled ten ide super (skromno:D), odusevljena sam njime, kupujem jos neki obavezno ! Pozdrav, Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jel mi to ostadosmo bez odgovora .. :)? Prvi put komentarisem na tvom blogu i ostadoh bez odgovora. Kristina

      Избриши
    2. Verovala ili ne Kristina, pokusavam da odgovorim na sve poruke ostavljene na mom blogu. :) S obzirom na to da pored bloga imam mnogo drugih obaveza, plus ogovaram na sve poruke na youtube kanalu i na facebook - u, desi se da na neke poruke kasnije odgovorim, cak i ako mi nije postavljeno nikakvo pitanje. Nisam jos uvek odgovorila ni na jedan komentar na ovom postu, tako da definitivno nije tvoj komentar u pitanju, vec ne mogu sve da stignem. Hvala ti na razumevanju kao i na lepim recima i komplimentu. :) A sto se tice toga da li vise vuce na roze ili crveno, na mojim usnama definitivno vise na roze.Ja sam vec odlucila koje sledece kupujem, 605 i 624. :) Mind on Vacation lepo izgleda, takodje. :)
      Hvala na komentaru! :)

      Избриши
    3. Ma nema problema :), samo videh odgovore na novije postove pa sam se pitala o cemu se radi. Nisam baksuz i ne zameram, taman posla, volim da citam blogove medju kojima je i tvoj. Druzicemo se i nadalje naravno ! Kupila sam Dream Team, mnogo je lep, a na meni je to neka neodredjena nijansa..nesto izmedju crvenkaste i boje koze. Puno pozdrava ! Kristina

      Избриши
    4. Desilo se da sam nekako propustila da odgovorim na poruke na ovom postu, ali ja s vremena na vreme proverim starije postove i na svaki komentar na koji nisam odogovorila, odgovorim tad. Hvala ti puno, drago mi je da si kupila Dream Team i da ti se svidja nijansa. :)
      Pozdrav

      Избриши
  2. Divno ti stoje obe boje, i baš mi je drago da ti se dopadaju, meni je favorit 615 posle 616 :)

    ОдговориИзбриши
  3. I ti si dakle uzela 615 :D Odlična nijansa :)! O ovim ruževima - sve najbolje, i formulacija, i nanošenje i postojanost, fantastični su. Pored 615, uzela sam i 608 a uplanu mi je i kupovina 605 jer je prelepa crvena <3 Odlično ti stoje oba :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam! :) Ja verujem da je tvoj post, kao i Tijanin najvise uticao na to da izaberem tu nijansu, predivna je! :) Inace i ja planiram 605 da kupim, kao i 624. Odlicni su ruzevi. Hvala ti, Marija! :)

      Избриши