уторак, 8. децембар 2015.

Decembarski youtube giveaway + novembarski noviteti #2

Zdravo devojke, 
objavljen je video sa decembarskim youtube giveaway-em.


Ako, zelite da ucestvujete, pratite uputstva iz videa.: )
Takodje je objavljen i pobednik novembarskog giveaway-a.


A, sad neke nove stvarcice koje sam kupila u toku novembra. :) 


Sa sajta  Neroli (ekozmetika.rs) sam narucila jos jedan Farmona Tutti Frutti piling za telo od kupine i maline, koji je kostao 153 din. cini mi se, kao i 4 Eveline Quick Dry and Long Lasting, Big Brush laka za nokte. Kostali su 89 din. Boje su Nude/kajsija, crvena, ljubicasta i zuta. Crveni je lak koji sam koristila za manikir u prethodnom postu - Matching Manicures, koji iz nekog razloga na tim slikama deluje narandzasto, ali mozete da vidite da je ipak crveni.
Zatim, Eveline set sa gelom u boji (ja sam izabrala tamno crveni) i top coat-om za koje nije potrebna UV lampa. Pise da je dugotrajan manikir i da se lako skida skidacem laka za nokte. Ako je neko koristio i ima iskustva, zamolila bih da mi napise u komentaru. :) Kostao je oko 300 i nesto ili 400 i nesto dinara, nisam sigurna.

 

U Liliju sam pokupovala sve sto mi je doslo pod ruku od Biotena. :) Salim se, ali sam sa SOS kremom za ruke sa arganovim uljem toliko odusevljena da sam prosto morala da kupim jos jednu, jer sam staru potrosila, a zelela sam da isprobam jos neku pa sam uzela i sa avokadom i sea puterom. 
Cene nisam zapamtila ni za jedan od proizvoda, pa necu nagadjati, mogu samo da kazem da su Bioten proizvodi i inace povoljni, ne sadrze paraben, parain, ni vestacke boje i ja ih obozavam. Moram da kazem da sam Skinnergi losion za telo od 250 ml ulovila na snizenju. Izabrala sam ovaj sa licijom, jer sam probala uzorak i mnogo mi se svideo.
Posto mi je i pena za umivanje koju trenutno koristim skoro potrosena, kupila sm ovu Bioten gel-kremu za umivanje za osetljivu kozu sa ekstraktom pamuka, i vlazne maramice za ciscenje lica iz iste linije.


Iako imam zaliha gelova za tusiranje, iz nekog razloga ovom Dove nisam mogla da odolim, sa sea puterom i vanilom. Kupila sam i jednu Essence olovku za usne, u broju 07, i nekoliko AURA stvarcica - Blending Eyeshadow Brush, posto sam vec ranije kupila Duo Shader Brush, skidac laka za nokte, vecu bocicu ovog puta i divni Absolutte Matte ruz u broju 615 -Stay Foolish.


 Kupila sam i jos jednu Musoovu knjigu - Mozda nebo zna i par novogodisnjih dekoracija, ukrase za jelku i prelepu cizmu koju mozete videti na slici ispod - nju je moja sestra birala. :)


 I za kraj, nesto sto sam dobila od drage Tijane sa bloga Sreca je zdravlje:


Flor de Mayo krema za stopala, Biten losion za telo za veoma suvu kozu i Dexe balzam za usne. Sve je predivno, bas sam se odusevila! Hvala Tijani, jos jednom. :)

Ako ste propustili da odgledate moj Haul video, to mozete uraditi klikom na ovaj link.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci?

10 коментара:

  1. Joj divote sve , od Biotena sam probala sve i nastavljam iznova da uzimam obožavam ih, nego mislim da si zaboravila novitete od Burre da se malo pohvališ i sa time ako nisam propustila neki raniji post o tome mada trudim se da pratim verno tvoj rad haha <3

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam avokado kremu za ruke i obožavam je :)U planu su mi Aura ruž i četkica :)

    ОдговориИзбриши
  3. Muso je čudo! Kad vidim njegove knjige, sve ostalo ostaje u senci!

    ОдговориИзбриши
  4. Danas kupljena Biotenova CC krema, pa javljam utiske, a vratila sam se kući sa punom Lilly kesom kući. :) Eveline lakove odavno merkam, nikako da kupim neki, ali sam zato kupila Essence lak, pun sitnih šljokica, zlatan, predivan je! I neka dva nova, jedan je hologramski, a drugi bordo. :) Vooolim šoping! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako si zadovoljna Bioten CC kremom? Eveline lakovi su odlicni, pristupacna cena, izuzetno postojani, divne boje. Volim i Essence lakove, a sljokicave obozavam!

      Избриши
  5. Sve je prekrasno! <3
    Evo ja bi te zamolila ako si probala Dexe balzam da mi samo riječ, dvije natipkaš, tj šta se tebi čini? :D Želim uzeti jedan sestri za poklon, ona voli balzame za usne pa da joj nedam nešto loše :D Hvala unaprid :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvini sto tek sad odgovaram.Iskreno nisam jos uvek, ali mozes procitati sta Tijana misli o njima ovde. :)http://srecajezdravljee.blogspot.rs/2015/08/dexe-blazami-za-usne-iznenaenje.html Verujem da su dobri. :)

      Избриши