недеља, 6. децембар 2015.

Matching Manicures - Pahuljice/ sneg (Manikir nedelje)

Zdravo devojke,

 bas sam se spremala da objavim svoj novi ''Manikir nedelje'' post, kad primetih da odgovara i temi ''Matching Manicures'' za ovu nedelju - Pahuljice /sneg. :)
Da ne bude zabune, nema pahuljica, ali ima snega.:)
Ako ste propustile da odgledate video o mom iskustvu sa nadogradnjom noktiju, izlivanjem, pa onda skidanjem gela i oporavkom noktiju, to mozete uciniti klikom na ovaj link.

Za ovaj manikir sam koristila 3 laka, plus bazu i to:

Kao bazu nanela sam u jednom sloju Eveline 8 u 1, a zatim u dva sloja Eveline MiniMAX quick dry and longlasting, Big brush lak u broju 109.

Sto se ovog laka tica, moram da kazem da je u pitanju divna crvena nijansa, lak se zaista brzo susi i izuzetno dugo traje. Bocica sadrzi 5 ml laka. Velika cetkica omogucuje lako i brzo nanosenje, sto ja volim.


Nakon toga, na dva nokta - domali i srednji prst - nanela sam jedan sloj Natural Code by Lumene mini nail polish u broju 61 - Lovely.
On sadrzi sitne bele tacke, i malo krupnije crvene, ali i srca koja ja ovog puta nisam dodavala, jer sam bas zelela izgled snega, zato sam i probala sa crvenom bazom, cisto da crvene tacke, koje su krupnije od belih ne bi bile vidljive i da bi vise licilo na sneg. :)
Ovaj lak se brzo susi, malo teze skida i dugo traje. Bocica sadrzi 4,5 ml laka. 
Cetkica je tanja nego kod Eveline laka. 
Za ovaj lak pise da je ''formulated without formaldehyde'', sto je plus. :)


 Na preostala tri nokta nanela sam jedan sloj, ali samo na vrhove, China Glaze  - NOVA, koji je divan i prepun sljokica. Sadrzi 14 ml, cetkica je srednje debljine, duza, lak se brzo susi, ali kratko traje.


Kako vam se svidjaju moji nokti i da li ste koristile neki od ovih lakova?

Ako ste propustile moj prethodni ''Manikir nedelje'' post, mozete ga pogledati ovde.

Pogledajte manikire ostalih devojaka, klikom na linkove ispod. :)


8 коментара: